Webshop van de Ringleidingspecialist

 

Ringleiding systemen voor thuisgebruik en klein professioneel gebruik.

 

Persoonlijke systemen voor thuisgebruik

Deze systemen zijn geschikt voor thuis, of kleine professionele toepassingen. U kunt ze op uw geluidsinstallatie of televisie aansluiten.

 

Ringleiding versterkers met ringleiding lus

De eerste twee versterkers zijn gewone ringleiding versterkers welke u rechtstreeks zonder verdere hulpmiddelen in uw gehoorapparaat kunt beluisteren. U dient de draad rondom in de kamer langs de muur te bevestigen op de plint of langs het plafond. U kunt dan overal binnen deze lus gebruikmaken van de ringleiding via de ringleidingstand van uw hoorapparaat.

 

Sennheiser infra Rood en RF sets

Bij de Sennheiser sets hoeft u geen kabel aan te leggen. Aansluiten op uw audio of Tv en ze zijn meteen klaar voor gebruik. Nadeel is dat u altijd het kastje om moet hangen of de stethoscoop opzetten. De ontvanger heeft een volume regelaar zodat u zelf het volume kunt instellen.

Deze sets worden compleet geleverd inclusief oplaadbare accu, aansluitsnoeren, diverse verloopsnoeren, en een gebruiksaanwijzing in het Nederlands en andere talen.

 

Beide modellenzijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen; met een hoofdtelefoon, of een met een ringleidingslus.

 

Tip: Als u de uitvoering met ringleidingslus neemt, heeft u ook altijd de mogelijkheid om hier een hoofdtelefoon op aan te sluiten.

Tekstvak: OVMSALES
DE RINGLEIDINGSPECIALIST VAN NERDERLAND

Beverwijk

 Tel: 06 - 523 06 499

Home          Aanleg         Verhuur          Webshop          Wat is een ringleiding          Keuringsnorm          Referenties          Contact