Webshop van de Ringleidingspecialist

 

De EEG en Ringleidingen

Vanwege de Europese regelgeving op het gebied van de toegankelijkheid van gebouwen dient er ook rekening gehouden te worden met slechthorenden.

 

Daaruit voortvloeiend moeten alle openbare ruimtes met een installatie voor geluid, ook een voorziening hebben  voor slechthorenden. Voorbeelden: ziekenhuizen, raadzalen, theaters, bioscopen, en niet te vergeten recepties, balies, en loketten.

 

Voor grotere ruimtes, is advies op maat de beste weg.

Wilt u een perfecte ringleiding in uw zaal, neem dan contact met ons op.

Voor receptie, loketten, en balies hebben we perfecte oplossingen.

 

Balie ringleiding systemen

 

We maken al meer dan 15 jaar ringleiding systemen voor loketten en balies.

Sinds kort hebben we daar een pasklare en zeer betaalbare oplossing voor welke u zelf kunt installeren.

 

Toepassingen

Toe te passen op elke balie, elk loket, elke receptie, maar denk ook aan bijvoorbeeld in een consult achtige omgeving, zoals bij een huisarts, verpleegkundige of hulpverlening, waar het spraakverstaan soms van levensbelang kan zijn. Het compacte apparaat is ook handig om mee te nemen voor huisconsulten.

Afgeronde rechthoek:

OVM Sales -  Beverwijk - Telefoonnummer: 06-523 06 499 - E-mail: info@ovmsales.nl

Tekstvak: OVMSALES
DE RINGLEIDINGSPECIALIST VAN NERDERLAND

Beverwijk

 Tel: 06 - 523 06 499

Home          Aanleg         Verhuur          Webshop          Wat is een ringleiding          Keuringsnorm          Referenties          Contact

LA-90 (mobiele balie-ringleiding)

 

Met de LA-90 kunt u zich verstaanbaar maken voor slechthorenden.

Deze mobiele ringleiding met ingebouwde inductielus met een bereik van circa 1 meter zorgt voor een gegarandeerde verbinding met het hoortoestel in de T-stand. Ideaal voor aan tafel, aan een balie of op het werk.

 

U kunt het apparaat ook makkelijk meenemen voor consult bij mensen thuis. Dankzij de ingebouwde accu kan hij ook zonder stopcontact weken. Neerzetten, aanzetten en direct klaar voor gebruik!

· Ingebouwde microfoon met regelbare sterkte

· Regelbare ringleiding sterkte

· Ingebouwde accu

· Inclusief stroomadapter

· Verwisselbare front in rood, blauw en geel

· Afmetingen slechts 20 x 18,5 x 7 cm

· Gewicht slechts 650 gram

 

Prijs:  € 199,00 excl. 21% BTW  € 240,79 incl. 21% BTW

LA-90 (mobiele balie-ringleiding plus model)

 

Met de LA-90 plus is exact gelijk aan de gewone LA90 met twee handige extra’s: Een zwanenhalsmicrofoon en een telefoonhoorn

 

1

Er wordt een zwanenhalsmicrofoon meegeleverd. Deze is voor op de balie en verbeterd de verstaanbaarheid in een lawaaiige omgeving, of als het loket een glazen scheidingswand heeft.

 

2

Er wordt een telefoon hoorn meegeleverd. Deze kan de slechthorende gebruiken als men geen hoorapparaten heeft. Ook zit er in de hoorn een extra ringleiding spoel waarbij  het hoorapparaat ook in de ringleiding stand het geluid kan opvangen.

 

 

Prijs:  € 279,00 excl. 21% BTW  € 337,59 incl. 21% BTW

 

De kleur uitvoering van dit model is in het zilver en grijs als op de afbeelding, er zijn geen ander kleurfrontjes bij vanwege de kleur van de telefoonhoorn.

Balie ringleiding